Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
motylemjestem Ekspert na forum
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2017 5:04 pm Temat postu: Wyposażenie w hotelu - zwracacie uwagę na dodatki? |
|
|
Jestem ciekawa, czy jak korzystacie z noclegu w hotelach, to zwracacie uwagę na takie szczegóły jak dodatkowe wyposażenie.
Tutaj http://www.wszystko-do-hotelu.pl/ znalazłam sklep z takimi elementami wyposażenia.
Tak się zastanawiam, bo w sumie widać, że wiele z tych rzeczy nie jest bardzo drogich, a mogą znacząco ułatwić życie gościom.
Np. jednorazowe kosmetyki czy więcej ręczników.
Co o tym sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2019 3:23 am Temat postu: Może Cię zaciekawi... |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nietes Nowy klikacz na forum
|
Wysłany: Wto Lip 16, 2019 5:26 pm Temat postu: |
|
|
Czy zwracacie również uwagę na jedzenie? Czy może stołujecie się poza hotelem? |
|
Powrót do góry |
|
 |
isarnia Bywalec
|
Wysłany: Pią Lip 19, 2019 9:33 pm Temat postu: |
|
|
ja baardzo zwracam uwage na to jak jest hotel urzadzony, ostatnio mialam okazje spedzic weekend w hotelu Imperium w Rzeszowie, przepieknie tam jest! cicha, spokojna okolica, kameralny hotel w luksusowym stylu, pokoje... no dech zapiera to trzeba samemu zobaczyc milo spedza sie czas w takim otoczeniu |
|
Powrót do góry |
|
 |
milunia Stały bywalec
|
Wysłany: Wto Lip 23, 2019 6:42 pm Temat postu: |
|
|
Myślę, że każdy z nas był już w naprawdę dobrym hotelu, także mniej więcej wiadomo co jest potrzebne. Jak zadbać odpowiednio o potrzeby klientów. Tutaj https://www.blysk.pl/akcesoria-do-toalet-publicznych znajdziecie wszelkie akcesoria do toalet publicznych. Jak przejrzycie sobie ich ofert znajdziecie tam suszarki do rąk, dozowniki czy odświeżacze. Wszystko co jest potrzebne i ważne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
filmoteka Bywalec
|
Wysłany: Pon Sie 12, 2019 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Odkąd stałem się użytkownikiem portalu https://www.sunandsnow.pl/ gdzie mogę wynająć apartament w każdym większym mieście to odpuściłem noclegi w hotelach. Za duże pieniądze dostajesz mały pokój w przeciwieństwie do ich oferty. Sprawdź sam i wypróbuj choć raz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gonik Nowy klikacz na forum
|
Wysłany: Wto Paź 15, 2019 5:21 pm Temat postu: |
|
|
Po części tak. Jednak nie jest to wyznacznik. Najważniejsza jest czystość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
staszekk Stały bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2019 3:23 am Temat postu: Może Cię zaciekawi... |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maki Nowy klikacz na forum
|
Wysłany: Czw Lis 07, 2019 11:17 am Temat postu: |
|
|
Dla mnie też najważniejsze aby było czysto. Miło by było aby w każdym hotelu były podstawowe kosmetyki typu szampon, bo nie zawsze pamiętam aby zabrać. Ostatnio spotkała mnie przykra niespodzianka w postaci braku szamponu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|