|
familijna.forumoteka.pl Forum familijne - wszystko wokół rodziny
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lilia Bywalec
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2016 3:59 pm Temat postu: Jak schudnąć po ciąży? |
|
|
Macie jakieś pomysły, jak zrzucić trochę tłuszczyku po ciąży? Próbowałam już diet i ćwiczeń, ale nic mi kompletnie nie dawały... Może jakieś zabiegi? Ale jakie? Znajoma bardzo chwaliła ostatnio kriolipolizę w Vici Clinic w Krakowie. Trochę mnie tym zaciekawiła, bo widziałam jej brzuch przed zabiegami i po zabiegach - naprawdę super efekt. Zanim jednak się zdecyduję, chętnie posłucham jeszcze innych opinii  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: Pią Gru 06, 2019 4:53 am Temat postu: Może Cię zaciekawi... |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
misia25 Bywalec
|
Wysłany: Sro Paź 16, 2019 10:44 am Temat postu: |
|
|
Mama dziecku po ciąży jest potrzebna, bo to karmienie, to coś znowu innego.. I powiem Wam, że nie ma co się katować jakimiś suplementami, które jeszcze maluszkowi zaszkodzą. Trzeba próbować samodzielnie. Dietą i ćwiczeniami. Rozumiem, że niewiele osób się umie z tym oswoić, ale od tego mamy takie https://migliori-integratori.it/ portale, by się uczyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|