Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MniejszaNiz Stały bywalec
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2019 12:35 pm Temat postu: Tworzenie stron internetowych |
|
|
Szukacie agencji, która stworzy dla was profesjonalną stronę internetową sprawdźcie ofertę - tworzenie stron Kalisz
Mają super rozwiązania i szybki czas realizacji
Do tego 10 letnie doświadczenie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2019 4:51 pm Temat postu: Może Cię zaciekawi... |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
rejestrator Nowy klikacz na forum
|
Wysłany: Pon Lip 22, 2019 8:08 am Temat postu: |
|
|
A jak kwestia hostingu? Masz stronę na współdzielonym? Jeżeli tak, to przemyśl, czy nie lepszy byłby nawet najtańszy hosting dedykowany, chociażby taki, jaki ma w swojej ofercie https://www.sprintdatacenter.pl/najtansze-serwery-dedykowane. Kilka usług u nich mam i jestem bardzo zadowolony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
parch Stały bywalec
|
Wysłany: Pon Wrz 09, 2019 3:34 pm Temat postu: |
|
|
Przy stronie internetowej ważny jest też wybór hostingu tak aby nasza strona działała szybko i sprawnie. Dobrym wyborem będzie nazwa.pl gdzie ja mam stronę i jestem zadowolony. Obsługa serwera jest prosta, ceny mają dobre. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dlugonoga Bywalec
|
Wysłany: Pon Wrz 30, 2019 10:09 am Temat postu: |
|
|
parch napisał: | Przy stronie internetowej ważny jest też wybór hostingu tak aby nasza strona działała szybko i sprawnie. Dobrym wyborem będzie nazwa.pl gdzie ja mam stronę i jestem zadowolony. Obsługa serwera jest prosta, ceny mają dobre. |
popieram rękamii nogami.. my tez zdecydowalismy sie na nazwe ze wzgledu na jakosc.. kiedys mielismy domene darmowa, potem wykupilismy w jednejk firmie ale jakosc byla beznadziejna a teraz na nazwie jest super |
|
Powrót do góry |
|
 |
domi.nika Nowy klikacz na forum
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dajmond Bywalec
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2019 8:15 pm Temat postu: |
|
|
dlugonoga napisał: | parch napisał: | Przy stronie internetowej ważny jest też wybór hostingu tak aby nasza strona działała szybko i sprawnie. Dobrym wyborem będzie nazwa.pl gdzie ja mam stronę i jestem zadowolony. Obsługa serwera jest prosta, ceny mają dobre. |
popieram rękamii nogami.. my tez zdecydowalismy sie na nazwe ze wzgledu na jakosc.. kiedys mielismy domene darmowa, potem wykupilismy w jednejk firmie ale jakosc byla beznadziejna a teraz na nazwie jest super |
a daj spokoj z tymi darmowymi.. potem chcialam zaoszczedzic i wykupilam tanszy i taki sam shit. dopiero nazwa tak naprawde dziala jak nalezy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2019 4:51 pm Temat postu: Może Cię zaciekawi... |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marrly Bywalec
|
Wysłany: Sob Lis 30, 2019 4:14 pm Temat postu: |
|
|
to prawda program partnerski tez maja ekstra ja od lat korzystam z ich uslug i jestem pod ogromnym wrazeniem tego jak ogarniaja obsluge klienta |
|
Powrót do góry |
|
 |
|